Tuesday, June 2, 2009

Poroka

Barve stvarstva (2009)Upaš, da se ti pripeti le enkrat v življenju. Upaš, da boš se po njej znašel in zaživel samostojno življenje. Pa vendar ni vedno tako.

Pri Metki in Leonu sem skoraj gotov, da jima bo uspelo izpolniti zgornja dva upanja.

Kratek video s poroke je prišel z nekaj zamude, vendar malce sem pa le računal, da bi jima ga dal na 50-letnico poroke. Žal ne bosta mogla čakati vse do takrat, skupaj srečna v zakonu, v pričakovanju ovekovečenja trenutka, ko sta potrdila svojo ljubezen za drug drugega za vse večne čase. Video je predan, njima v roke, in naj le obudita par spominov na prelepo poroko.

Priznam, da je to moj najdaljši projekt doslej, na njem sem "delal" celih 9 mesecev, kot da bi ga rojeval. Idejo, kaj sploh spacati iz mnogoterih posnetkov in kaj dejansko sporočiti (in to v 10, 15 ali 40 minutah, kdo se le lahko odloči), sem iskal dolgo, a 1. junija sem imel vse nared za končno montažo. Sem pa strukturo kar dolgo mečkal. In na srečo zmečkal v končen video.

Če koga izredno zanima, je dosegljiva na linku sličice, vendar pod gleslo, za katerega me lahko povprašate na david@siposh.com.

No comments: