Saturday, January 31, 2009

Konec sveta


Kdo še ni pomislil, da je ravno on tisti, ki bo doživel nekaj velikega, nekaj grand, in da temu prav nič ne kaže, da ne bi bilo res. A še koliko več ljudem se je kaj kmalu posvetilo, da iz vsega tega pričakovanja in napovedi ne bo ravno kaj kruha.
Večkrat pomislimo na konec sveta. Včasih smo v njem heroji, drugič si mislimo, da bo to le poraz na celi črti. Mnogi so okoli njega zelo gotovi, drugi zanj porabljajo milijone dolarjev, da bi ga (še preden pride) ovekovečili s filmom (Roland Emmerich). Vsekakor smo pa negotovi in nam ta negotovost tudi prija. Ubadati se s stvarmi, ki nam prinesejo preveč različnih ugotovitev, je potrata časa, a internet je včasih prav za to - za potrato časa in zato naletimo na predikcije kot je naslednja:


According to The Church of !BLAIR!, the human race will probably be terminated at 3:28 AM (Soho, England time) 2047, SEP. 14!. The church teaches, with tongue firmly in cheek, that if the human race does not discard their plastic conformity, then the Gods will withdraw their protection. The Gods don't want us to worship them; they don't want sacrifices or even offerings. They just want us to rid itself of our excessive "Normalcy". At that point, Astro-Lemurs (extra-terrestrials similar in shape to lemurs, but with rainbow colored bodies) will attack the entire human race and beat them to death with gigantic burritos. You have been warned. ;-)


Če ta datume ne deluje, poskusite drugega: http://www.bible.ca/pre-date-setters.htm